Restauració de Façanes

Restauració de Façanes

  • Rehabilitació de façanes i edificis.
  • Obres estructurals.
  • Reparació d’esquerdes.
  • Neteges amb microprojecció de partícules.
  • Hidrofugació i antigrafittis.
  • Treballs de pintura i revestiments de façanes.
  • Col·locació de malles, mènsules i xarxes de protecció contra despreniments.
  • Reparació i substitució de baranes.
  • Sistemes SATE.
  • Substitució de baranes ( acer inoxidable, acer inox + vidre, alumini, ferro).
  • Envans pluvials.

 

Neteja de façana amb la técnica de projecció de silicat

A IRS Integral de Rehabilitació i Serveis 2006 S.L. tractem qualsevol patología relacionada amb la rehabilitació, la restauració i el manteniment de façanes; des d’acabats superficials com l’aplicació de pintures i estucs a aïllaments tèrmics i acústics, la reparació d’esquerdes,  conseqüència del desgast dels materials que si no es tracten poden agreujar-se.

Utilitzem diversos mitjans per adaptar-nos a les necessitats de cada client; bastides de torreta o tubular, de pont penjant, màquines elevadores o treballs verticals entre d’altres.

Tramitem i gestionem les llicències necessàries per a la correcta execució de les obres.

PER QUÈ ÉS IMPORTANT REALITZAR LA REHABILITACIÓ D’UNA FAÇANA?

La façana, a més de la cara de casa nostra és un dels elements més importants de seguretat i garantia pel confort en l’interior de l’edifici.

Per la seva situació es troba constantment exposada a les inclemències atmosfèriques, i per això, una manca de manteniment pot causar patologies que si no s’esmenen poden tenir conseqüencies greus.

Mitjançant la rehabilitació de la façana, el seu edifici guanya en durabilitat i seguretat. Un manteniment correcte li estalviarà despeses en un futur.

  • Agilitat d’execució.
  • Materials de primeres marques, tecnologia d’última generació i qualitat.
  • Rigorós control durant els treballs i acabats, amb seguiment diari pels nostres tècnics.
  • Detecció i tractament de les diverses patologies dels edificis, tant en interiors com exteriors.

Rehabilitació de façanes i edificis

El nostre equip estudiarà el seu edifici i les patologies per poder oferir les solucions més avançades i especialitzades. Li facilitem el nostre servei per a la rehabilitació del seu edifici des del principi fins al final, optimitzant la qualitat i el temps d’execució per cada projecte.

Per què hauria de rehabilitar la meva façana?

Sempre ha estat obligació de la propietat la conservació del seu immoble, però des de l’entrada en vigor del Real Decret del ITE (Inspecció Tècnica dels Edificis), a més cal que els edificis amb una antiguitat superior a 45 anys compleixin amb la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE). Amb aquest nou Decret, la propietat està obligada per Llei (Llei de Dret de l’Habitatge i RD del ITE) a contractar un tècnic per a certificar la solidesa de l’edifici davant de l’Administració Pública, i a posar d’una agenda de reparació aquells defectes considerats GREUS que presenti l’edifici.

La rehabilitació de la façana es contempla com una acció preventiva, que permet reparar possibles patologies de l’edifici, així com millorar el seu aspecte exterior, fer-lo més modern, més segur, més eficient energèticament i integrar-lo a l’entorn.

Aïllament integral

Sol.lució constructiva especialment indicada en finques amb baix grau d’aïllament tèrmic, acústic i  amb problemes de filtracions d’aigües en façana, ja que minimitza les pèrdues d’energia.

La seva aplicació incrementa el valor de l’immoble i pot ser amortitzat en un termini de 5 a 7 anys, per la seva reducció de consum de calefacció i refrigeració.

Sistema constructiu utilitzat en obra nova i rehabilitació composta per panells independents al mur, suports ancorats a través d’una estructura portant, de forma que es crea una càmara ventilada que contribueix a reduir els efectes negatius dels agents externs i de humitat permetent minimitzar el sobre escalfament a l’estructura facilitant la transpiració de la façana i entrant la condensació.

La millora tèrmica i acústica s’aconsegueix a l’ancorar l’aïllament a la cara externa de la façana evitant els possibles ponts tèrmics.

Existeix una gran varietat d’acabats amb una amplia gama de colors, materials i textures.

Obres estructurals

Reparació d’esquerdes

És recomanable procedir a la reparació de l’esquerda quan aparegui, ja que d’aquesta manera evitarem que aquesta continuï augmentant fins que en sigui més complicada la seva reparació.

En el cas d’esquerdes amb un gruix superior a 5 mm, s’haurà de seguir un procediment de treball més complex amb preparació del suport previa la reparació amb barilla inoxidables i resines epoxídiques.

 

Neteges periòdiques

El manteniment i la neteja de la seva façana evitaran l’aparició de complicacions estructurals o de major importancia en el futur.

Eliminem qualsevol tipus de brutícia o acabats en tot tipus de superfícies sense deteriorar-les.

Disposem d’una gran quantitat de productes no tòxics, hidròfugs, biocides i algicides que són consolidants i biodegradables.

Un cop s’ha realitzat la neteja total de la façana s’apliquen proteccions anti-grafiti o nous acabats.

Neteja amb aigua a pressió

Procés utilitzat en la neteja de façanes i naus industrials com a pas previ al pintat o hidrofugat de les superfícies.

Treballs de pintura i revestiments de façanes

Som aplicadors de qualsevol tipus de pintura ( plàstica , siloxana, al pliolite, esmalt..) i tot tipus de revestiments d’alta qualitat per a façanes. Disposem d’una àmplia carta de colors per a cada material.

Pintem pisos, cases particulars, edificis privats i d’entitats , oficines, naus industrials,…

Monocapa

Revestiment d’alta qualitat capaç de adaptar-se a múltiples acabats, amb el qual es poden aconseguir una amplia possibilitats decoratives a l’obra, segons l’amplitud de la zona a treballar oferim els mitjans adequats ja sigui manualment o amb projecció mecànica sobre els paraments d’obra sense necessitat de previ enfosquiment.

És un morter d’alta resistència impermeable de molt bona adherència per revestiments de façanes i murs tant interiors com exteriors, està especialment dissenyat per diferents tipus d’acabat: fratasat, tirolesa, raspat, rústic, ratllat, etc… i disposa d’una amplia gama de colors.

 

Antigrafittis

És un tractament destinat a protegir i conservar els diferents paraments i zones a tractar contra els graffits.

Es tracta de pintures totalment invisibles que no formen cap pel·lícula, amb una excel·lent adherència a tot tipus de superfícies , ceràmiques, marbres, granits, gressite, pintura i té una gran resistència a tot tipus de dissolvents.

 

Hidrofugació

És un tractament destinat a protegir i conservar els diferents paraments i zones a tractar contra l’aigua pluvial.

Es tracta de productes transparents i “incolors” amb una excel·lent adherència a tot tipus de superfícies , ceràmiques, marbres, granits, gressite, pintura, pedra artificial, pedra natural i que fan impermeable la zona tractada, protegint-la de l’oxidació i de la brutícia.

 

Col·locació de malles, mènsules i xarxes de protecció contra despreniments.

Serveix per evitar que materials de façana caiguin a la via pública evitant així desperfectes en mobiliari urbà , particular, i/o persones.

Elements necessari en façanes amb evidents signes de degradació i que no es preveu la rehabilitació en un període curt.

Aquest element es pot instal·lar amb tècniques de treballs verticals, amb màquina elevadora o muntant una petita bastida tubular.

Reparació i substitució de baranes

Un dels elements més importants en la protecció anti-caigudes són les baranes, que amb el pas del temps perden estabilitat i força. Per això és molt important la seva revisió i reparació periòdica.

 

Treballs verticals

Realitzem treballs verticals tant en alçada com en llocs de difícil accés.

Amb l’utilització de les tècniques de treballs verticals també podem realitzar treballs puntuals i petites intervencions de forma ràpida, eficaç, segura i econòmica.

Alguns tipus de treballs verticals:

  • Sanejats preventius.
  • Retirada d’amiant de baixants i uralites.
  • Instal·lacions de malles de protecció.
  • Reparacions en baixants d’aigües residuals o pluvials.
  • Reparacions puntuals en la façana.
  • Neteja de façanes, de canalons pluvials i cobertes inclinades.
  • Instal·lacions de conductes de sortida de fums de calderes o xemeneies.
  • Revisions, reparacions i diagnòstic.
  • Treballs verticals per al tractament d’esquerdes.
  • Instal·lació de cablejat de tot tipus.
  • Treballs de pintura.
  • Col·locació de línies de vida en vertical per a escales d’accés.
  • Línies de vida en horitzontal en cobertes amb inclinació.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad