Rehabilitació de Patis Interiors

Rehabilitació de Patis Interiors

Rehabilitem qualsevol tipus de pati de llums sigui quina sigui la seva dificultat a l’hora d’executar els treballs, ja que disposem de *bastides tubulars * Pont Penjant * Treballs verticals , detectem les diferents patologies que puguin sorgir sanejant la zona en mal estat, reparem amb morter aditivats, substituïm o reparem * els baixants , col·loquem nous sistemes de *conductes de fum , reparem o canviem * claraboies, ajudant a aconseguir una bona il·luminació  i evitant les filtracions d’aigua per culpa de la pluja.

 

  • Rehabilitació integral de pati de llums.
  • Reparació d’esquerdes.
  • Reparació d’humitats.
  • Treballs de pintura i revestiments.
  • Substitució de baixants i sistemes de ventilació.
  • Adequació d’instal.lacions individuals en el seu traçat comunitari.
  • Reparació, neteja i rehabilitació o substitució de claraboies comunitàries.
  • Treballs verticals.

Oferim assessorament i sol.lucions a comunitat de veïns i particulars. Substituïm els baixants antics o en mal estat, de *Fibrociment per tubs de PVC ja sigui reparació de canonades fecals o pluvials. Instal·lem tub de desaigües a cuines, banys, terrasses, sortida d’aire, sortides de fums de locals, etc.. Aquest treball es pot realitzar amb tècniques de * treballs verticals * bastida tubular o * bastida de pont penjant , aconsellant el millor pel client.

Treballs en patis de llum

Ens encarreguem de la neteja i el sanejament del seu celobert, de la renovació de baixants, col·lectors i instal·lacions existents, la restauració de parets, claraboies i altres elements, de la reparació de paraments i l’aplicació de pintura, utilitzant productes de les millors marques del mercat. També retirem elements de fibrociment i cobertes d’uralita amb contingut d’amiant segons la normativa vigent.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad