Cobertes i Impermeabilitacions

Cobertes i Impermeabilitacions

Les cobertes i les terrasses separen horitzontalment l’edifici de l’exterior i la seva funció és protegir els habitatges de les inclemències del temps i les seves superfícies, de pendent variable estan destinades a garantir la impermeabilitat.

Els degoters o goteres són el problema més estès, unit a l’envelliment de la coberta i la falta de manteniment és un problema important tant per les seves conseqüències sobre l’estructura d’un edifici com pels seus efectes nocius sobre la salut.

Per evitar-ho, cal revisar la coberta periodicament, netejar-la, reparar les peces de paviment trencades i renovar les juntes de dilatació resseques, així com un bon treball d’impermeabilització és la millor solució per evitar aquests problemes.

A IRS estem en formació continuada ja que creiem que és la millor manera de poder oferir uns treballs de qualitat.

 • Neteja, reparació o substitució integral de cobertes.
 • Impermeabilització de terrasses, terrats i balcons.
 • Rehabilitació de claraboies i lluernaris.
 • Substitució de les juntes de dilatació

La coberta és un element fonamental de l’edifici, és el tancament superior en contacte amb l’aire exterior. És el principal element d’estanquitat enfront dels agents atmosfèrics i la protecció superior de l’estructura.

La impermeabilització de les cobertes té una durabilitat limitada, abans que aquesta deixi de ser eficaç, cal revisar la coberta. És un dels elements més castigats de l’edifici, dels que requereixen un manteniment més alt i necessiten l’experiència de bons professionals que puguin garantir la seva durabilitat.

Sabem que per aconseguir resultats excel.lents cal comptar amb la millor matèria primera, per això treballem amb primeres marques.

Realitzem:

Neteja, reparació o substitució integral de cobertes

En general, el manteniment de les cobertes implica la neteja periòdica d’aquestes, especialment la dels elements de la xarxa d’evacuació d’aigües pluvials, la capa d’impermeabilització i la capa de protecció en cobertes planes o la teulada en cobertes inclinades amb la recol·locació de peces desplaçades, la substitució de peces malmeses, i també, si s’escau, la renovació de la impermeabilització esgotada la seva vida útil.

Fem tota mena de treballs de reparació parcial o total dels elements que conformen les cobertes:

 • La capa de formació de pendents.
 • L’aïllant tèrmic.
 • La capa d’impermeabilització ( làmines EPDM, membranes de poliuretà, cautxú amb fibres incorporades, làmines de PVC armat, tela asfàltica..)
 • La capa de protecció en cobertes planes i la de teulada en inclinades, que treballem amb diferents tipus de materials ja sigui xapa galvanitzada, coure, zenc, pissarra, teula, …..
 • Minvells i remats amb paraments verticals,
 • Claraboies o lluernes
 • La xarxa d’evacuació d’aigües pluvials, integrada per: engolidors i sobreeixidors en cobertes planes, canalons en cobertes inclinades i baixants.

Per realitzar els treballs amb seguretat segons normativa de l’unió europea col·loquem línies de vida.

Impermeabilització de cobertes

Les goteres, les humitats i les taques de fongs són indicatives d’una mala impermeabilització de la coberta. Impermeabilitzar-la adequadament és la millor garantia per evitar o eliminar filtracions i goteres.

Els sistemes utilitzats seran diferents, dependent de la funció i tipologia de la coberta. Tots els sistemes que utilitzem són d’última generació i garantits amb anàlisi de laboratori DITE (Documentació Idoneïtat Tècnica Europea).

Impermeabilització de terrasses

La impermeabilització en les terrasses i balcons és una solució pràctica i econòmica que evita la degradació de l’estructura base i humitats en pisos o locals situats en plantes inferiors.

Per a la impermeabilització de terrasses, els sistemes més innovadors són els sistemes líquids, perquè s’adapten fàcilment a qualsevol tipus de superfície i són altament resistents als canvis de temperatura i a les agressions mediambientals, impermeables a l’aigua, però, alhora, permeables al vapor de l’aigua.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad